Bon Bini Curaçao! 

Met haar hagelwitte stranden en fantastische duik- en snorkellocaties is Curaçao een heerlijke bestemming voor iedereen!

Ontdek dit kleine stukje Nederland in Caribische sferen en bewonder de schitterende flora en fauna en koloniale architectuur.
Beweeg mee op het ritme van de meeslepende Caribische muziek en geniet van de smaak van de lokale en internationale keuken.

Dit prachtige eiland biedt voor ieder wat wils!

Het levendige en kleurrijke Curaçao is gelegen in de zuidelijke Caribische Zee en is met haar lengte van ca. 64 km en breedte van ca. 16 km het grootste eiland van de Nederlandse Antillen. Het eiland is onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden en beschikt het over een volledig zelfstandig bestuur. De hoofdstad is Willemstad.

Diemer Zorgvakanties organiseert in 2018 de volgende vliegvakanties naar Curacao:

Vliegvakantie C          19 februari t/m 1 maart 

Kosten:

De prijzen van deze 11 daagse vliegvakantie zijn  €3995,- p.p.

Komt u samen met…….dan betaald uw begeleider € 2495,-

Er bestaat de mogelijkheid om een scootmobiel te huren voor € 22,- per dag en/of een hoog-laagbed voor € 14,- per dag.

Appartementen & Villa’s Morena Resort **** Jan Thiel Baai

Natuur en comfort gaan hand in hand bij het eco-vriendelijke Morena Resort. Met haar prachtige ruime rolstoel aangepaste villa’s en

appartementen, verscholen in de tropische tuin, een ideale keuze voor uw vakantie aan de Jan Thiel Baai.

Een verfrissende duik in het grote, geleidelijk aflopend zoutwaterzwembad , een heerlijk ontbijt en diner in het Fuego Wok&Grill restaurant zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden bij Morena Resort. 

Zoover vakantie -beoordeling  8,8!

Accommodatie

4-kamervilla Azul: drie slaapkamers, twee badkamers waarvan 1 ruime rolstoel aangepaste badkamer met beugels en douchezitje, een woonkamer

met ingerichte open keuken en een grote veranda met zitje en hangmat.

Max. 6 pers. tevens: tv, internet (WiFi), kluis, airco in de slaapkamers, koffiezetapparaat, waterkoker, ventilator.

Excursiemogelijkheden:

Inclusief:

De gasten worden tevens vergezeld door verpleging/verzorging/begeleiding vanuit Nederland. Zo kunt u optimaal van uw vakantie genieten; u komt dan niet voor verrassingen te staan!  

 

Het afsluiten van een reisverzekering voor deze reis is verplicht.Diemer Zorgvakanties Vaarvakantie Aegean Dream ResortDiemer Zorgvakanties Vaarvakantie Aegean Dream ResortDiemer Zorgvakanties Vaarvakantie Aegean Dream ResortDiemer Zorgvakanties Vaarvakantie Aegean Dream ResortDiemer Zorgvakanties Vaarvakantie Aegean Dream ResortDiemer Zorgvakanties Vaarvakantie Aegean Dream ResortDiemer Zorgvakanties Vaarvakantie Aegean Dream ResortDiemer Zorgvakanties Vaarvakantie Aegean Dream Resort